Üdvözöljük, vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Fogszabályozós történetek
A végére
Hozzászólás a témához
Új téma indítása
Oldal: 1
TÉMA: Invisalign
Invisalign 2 éve, 8 hónapja  
Sziasztok,

én invisalignt használok lassan másfél éve.
Külföldön élek és csak 2 havonta tudok kontrollra járni, ezért ez a készülék tünt a legoptimálisabb választásnak.
A többi elönye még, hogy átlátszó, szinte észrevehetetlen és praktikus, mert kivehetö.
Régóta zavartak a fogaim állása és a harapásommal is volt problémám. Örülök, hogy belevágtam és már két hónap eltelte után látványos volt a javulás. Fájdalommal nem járt az invisalign használata.
Körülbelül 2 hét alatt hozzászoktam a készülékhez csak a kiejtésem volt kicsit furcsa de rövid idön belül ez is megszünt.
A növéremnek 10 évvel ezelött a Hermann Gábor volt a fogszabályozó orvosa. Nála még a hagyományos fogszabályzóval gyönyörü és tartós eredményt ért el, így nem is volt kérdés, hogy kihez fordulok.
Nem reklám célzattal, de mindenkinek öszintén ajánlom a Gábort, mint szakembert, mert nagyon preciz és lelkiismeretes orvos.
Írja be ide a kódot   
Megjegyzés: bár a fórumkód és a hangulatjelek nem láthatók, attól függetlenül még használhatja őket
Gabi

Reply Quote

Vá: Invisalign 2 éve, 6 hónapja  
Szia!Engem is élénken érdekel az Invisalign kezelés és hozzád hasonlóan én is külföldön dolgozom és 2-3 havonta tudnék haza járni kezelésekre!Igy neked hogy jönnek ki az anyagi dolgok?! és az egész kezelés cakumpak mennyibe fog neked kerülni?én csak a felső fogsoromra szeretnék fogszabályzot tenni!Hány hónap után volt látható javulás?köszönöm elöre is a segitséget
Írja be ide a kódot   
Megjegyzés: bár a fórumkód és a hangulatjelek nem láthatók, attól függetlenül még használhatja őket
Kovács György

Reply Quote

Vá: Invisalign 2 éve, 6 hónapja  
esetleg egy elérhetőségi cimet adnál ahol bövebben tudnánk beszélni a témárol?!pl:msn,skype
vagy esetleg más valaki aki jártas ebben a témában?!
köszönöm
itt az msn cimem:
juventusgy@freemail.hu
ugyanez ez a e-mail cimem is
köszönöm elöre is
Írja be ide a kódot   
Kovács György

Reply Quote

Vá: Invisalign 2 éve, 6 hónapja Karma: 0
Szia!

Csak azt szeretném megkérdezni hogy kb. mennyibe kerül neked a kezelés mindennel együtt?
Írja be ide a kódot   
Konszuéla
Fresh Boarder
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Reply Quote

Vá: Invisalign 2 éve  
Szia!

Én már több mint 2 éve kezdtem a kezelést, most nem tudom sajnos, hogy mennyibe kerül. Egy személyes konzultáción biztosan segítenek, hogy mennyibe kerül és hogy csak a felsö fogsor korrigálására milyen lehetöségek vannak. Általában van egy összeg és abban benne van az egész kezelés, függetlenül attól, hogy hányszor mész kontrollra.
Az invisalign a távolság miatt tényleg praktikus volt. Nekem elég volt 2 havonta kontrollra járni.
Írja be ide a kódot   
Gabi

Reply Quote

Az elejére
Hozzászólás a témához
Új téma indítása
Oldal: 1